• Filmmaker & journalist

    Filmmaker & journalist

    Storytelling is de meest effectieve manier om je boodschap over te brengen, maar een slecht verhaal boeit niemand. Met de verhalen die ik breng, of ze nu gefilmd zijn of geschreven, wil ik verwonderen en inspireren. Verhalen die de moeite waard zijn om gedeeld te worden. Met een goed verhaal beweeg je jouw publiek.

    Bekijk verhalen

Het zit tussen je oren’, zegt je vriendin. En dat klopt. Het zit ontzettend tussen je oren en vooral bovenlangs. Een volle haardos is voor de man wat stevige borsten en een strakke kont zijn voor de vrouw. Journalist Luc Seton in een openhartig relaas over zijn strijd tegen kaalheid.

Een op de vier mannen wordt kaal rond zijn dertigste. Uit onderzoek blijkt dat mannen haarverlies erger vinden dan geheugenverlies, rimpels of zelfs impotentie. Toch is het not done om erover te praten. Echte mannen klagen niet over kaalheid. Het hoort er nu eenmaal bij. “Net als de putjes in je kont en je steeds slapper wordende borsten?” Die vergelijking schiet bij vrouwen dan meestal weer in het verkeerde keelgat, maar feit is dat wij mannen nonchalant moeten zijn als het op uiterlijk aankomt.

Lees meer (PDF)

Tags: artikelen