• Filmmaker & journalist

    Filmmaker & journalist

    Storytelling is dé manier om je boodschap over te brengen, mits je de juiste snaar raakt. Mijn kracht is het verhelderen van soms complexe verhalen en ze voorzien van een vleugje magie, waardoor ze raken én inspireren. Voor het beste resultaat en een eerlijke prijs zonder overhead, werk ik samen met geëngageerde freelancers.

    Portfolio

Sint Maarten staat bekend als het culinaire hart van de Caraïben. De ziel van dit tropische eiland is een smaakvolle smeltkroes van meer dan honderd verschillende nationaliteiten. Het is dan ook geen wonder dat culinair festival Fête de la Cuisine zich jaarlijks juist hier afspeelt.

Vijf Nederlandse topkoks zorgen voor een zinderend culinair festival op Sint-Maarten. Voor het Fête de La Cuisine bereiden de sterrenkoks een vijfgangengaladiner, gaven een succesvol walking dinner en bakten ze 'haute cuisine' pannenkoeken voor gehandicapte kinderen. De opbrengst van het festival gaat naar het goede doel. De koks hebben hun topzaken voor een week achtergelaten om zich letterlijk en figuurlijk in het zweet te werken voor lokale goede doelen op Sint-Maarten. "We zijn in een tehuis voor gehandicapte kinderen geweest. Als het hard regent, overstroomt hun slaapzaal. Hartverscheurend. En als je dan die lieve kindertjes ziet en je weet dat je ze kunt helpen het leven iets aangenamer te maken, dan ben ik een gelukkig mens," zegt chef d'équipe Gerard Wollerich van restaurant Wollerich in Sint Oedenrode.

 
 
 

Tags: artikelen