• Filmmaker & journalist

    Filmmaker & journalist

    Storytelling is dé manier om je boodschap over te brengen, mits je de juiste snaar raakt. Mijn kracht is het verhelderen van soms complexe verhalen en ze voorzien van een vleugje magie, waardoor ze raken én inspireren. Voor het beste resultaat en een eerlijke prijs zonder overhead, werk ik samen met geëngageerde freelancers.

    Portfolio

Het zit tussen je oren’, zegt je vriendin. En dat klopt. Het zit ontzettend tussen je oren en vooral bovenlangs. Een volle haardos is voor de man wat stevige borsten en een strakke kont zijn voor de vrouw. Journalist Luc Seton in een openhartig relaas over zijn strijd tegen kaalheid.

Een op de vier mannen wordt kaal rond zijn dertigste. Uit onderzoek blijkt dat mannen haarverlies erger vinden dan geheugenverlies, rimpels of zelfs impotentie. Toch is het not done om erover te praten. Echte mannen klagen niet over kaalheid. Het hoort er nu eenmaal bij. “Net als de putjes in je kont en je steeds slapper wordende borsten?” Die vergelijking schiet bij vrouwen dan meestal weer in het verkeerde keelgat, maar feit is dat wij mannen nonchalant moeten zijn als het op uiterlijk aankomt.

Lees meer (PDF)

Tags: artikelen